Renault si-a reinnoit gama de vehicule utilitare in 2010, lansand trei modele noi, Trafic si Kangoo Express Maxi, care sunt disponibile in Romania de la 1 mai, si noul Master, a carui lansare comerciala are loc luna aceasta.
Pretul de lansare pentru noul Master incepe de la 20.336 euro cu TVA; valabil pentru versiunea Sasiu Cabina Simpla, 2.3 dCi 125 CP.

Noua gama de vehicule utilitare Renault acopera volume mergand de la 3 pana la 22 metri cubi.

Echipat cu noul motor 2.3 dCi, care respecta normele de depoluare Euro5, noul Master propune trei niveluri de putere: 100, 125 si 150 CP. Pentru toate motorizarile, noul Renault Master propune o cutie de viteze mecanica in 6 rapoarte. Toate motoarele existente pe noul Master raspund normelor de depoluare Euro5.

Consumul este mai mic cu 1 l/100 km fata de versiunea precedenta, care incepe de la 7,5 l/100 km.

Costurile de intretinere au fost reduse cu 27% si sunt printre cele mai avantajoase de pe piata, iar intervalul de revizie a fost extins la 30.000 km / 2 ani. In plus, lantul de distributie are durabilitate pe viata (nu necesita inlocuire periodica).

Datorita noului motor cu propulsie, gama se imbogateste cu inca o dimensiune care ofera un volum util de pana la 22 m3 si o versatilitate de peste 350 de versiuni disponibile.

Echipamentele aflate la bordul noului Master sunt cheie de acces maini libere, faruri de viraj, echipament audio complet, sistem de navigatie Carminat TomTom cu IQ Routes (acesta calculeaza traseele cele mai rapide, cu ajutorul bazelor de date continute de sistemul Carminat TomTom).


Dotarile de siguranta include ABS cu repartitor de franare, AFU (asistenta la franarea de urgenta) si MSR (reglarea cuplului motor), ESC adaptativ in functie de greutate; faruri de viraj fixe; echipamente pentru protejarea bunurilor in zona de incarcare.

Noul Master este produs in exclusivitate la uzina SOVAB din Batilly, Franta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri