Undeva intr-un studio rece din Anglia, la inceputul lunii decembrie, cea mai cunoscuta revista auto din lume, BBC Top Gear, a organizat un concurs uluitor: Cars Of The Year Awards 2005. Pentru ca, daca umbla vorba ca in zilele noastre nici o masina nu mai este proasta, atunci masinile premiate de BBC Top Gear trebuie sa fie al naibii de bune. Iata castigatorii:

- Mazda MX-5 - Roadster of the Year 2005
Intoarcerea la radacini. Mazda MX-5 si-a castigat locul in premiile Top Gear pentru ca a stiut sa-si intoarca fata de la tehnologie spre sofer. Ceea ce face masinile bune sa devina fantastice.

- Honda Civic - Hatchback of the Year 2005
Primul design de hatchback care seamana a secolul XXI. O masina in care iti vine sa bagi un memory stick. De la Honda, desigur.

- Mercedes CLS - Luxury Car of the Year 2005
Chiar daca ideea unui coup fals nu e noua, CLS intra in top pentru ca usile din spate uimesc prin faptul ca exista.

- Mercedes S-Klasse - Limousine of the Year 2005
Cel mai reprezentativ simbol al unei existente luxoase. Cel mai mare Mercedes. Si cel mai bun motiv sa te indragostesti din nou de tine.

- Porsche Cayman - Sports Car of the Year 2005
Un hatchback de la Porsche? Da, si le-a iesit si o masina al naibii de buna...

- Audi RS4 - Supersaloon of the Year 2005
O masinarie de inalta performanta si inalta fidelitate, care are darul de a scurta la jumatate orice distanta masurabila in kilometri de asfalt.

- Range Rover Sport - Sports Utility Vehicle of the Year 2005
Un Land Rover care se poarta ca un BMW, in cel mai pur spirit englezesc. Primul SUV cu care merita sa intri in derapaje controlate.

- Ferrari F430 Spyder - Supercar of the Year 2005
In fata unui Ferrari F430 Spider, Jeremy Clarkson nu poate decat sa admire ce-ar fi putut sa fie mult iubitul sau Ford GT.

- Lexus IS250 - Executive of the Year 2005
Primul Lexus de care ar trebui sa le fie frica bavarezilor de la BMW si bucata de inspiratie in design la fel de frumoasa ca primavara pe campii.

Bugatti Veyron - Car of the Year
La 1.001 cai-putere, este proiectul nerealizabil in care n-a crezut decat mana de oameni care l-a construit. Acum masina exista. La un pret exorbitant.

Toyota Aygo - Car of the Year
La extrema minimalista, Aygo a luat titlul Car of the Year pentru ca este o capodopera a bugetelor reduse.
- 1,5 milioane de cititori in Marea Britanie
- 12 editii internationale
- 5,8 milioane de telespectatori in Marea Britanie
- 1 miliard de telespectatori in 90 de tari din toata lumea.
Echipa BBC Top Gear
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri