Conceptul Citroen Lacoste s-a nascut prin contopirea a doua marci, Citroen si Lacoste.
Sobru, dar sic, acest vehicul dezvaluie la prima vedere o morfologie sportiva: o silueta inaltata, aripi pronuntate si texturate, o falsa portiera minuscula, rotile amplasate in cele patru colturi si jantele tip minge de golf.

Acest concept nu beneficiaza de un motor puternic, avand un motor pe benzina in 3 cilindri.

Conceptul compact si robust are o lungime de 3,45 m, latime de 1,80 m, inaltime de 1,52 m si ampatament de 2,30 m.

Pentru transportul bagajelor sau echipementelor sportive, bancheta culiseaza in portbagaj.

Conceptul este insotit de articole sportive concepute special: racheta de tenis, echipament de golf, skiuri, placa de surf, bicicleta.

Centurile de siguranta se cupleaza in forma decolteului unui tricou polo. Scaunele sunt scoperite cu un bumbac mai rezistent, in forma de franghie.

Conceptul nu are un plafon fix. In locul acestuia regasim o structura in forma de « T » care se extinde catre portbagaj ca o "coloana vertebrala".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri