Noua generatie smart fortwo va fi disponibila in Romania de la sfarsitul lunii septembrie 2010, la preturi incepand de la 10.400 euro cu TVA.
Pentru exterior se poate opta pentru o noua gama de sapte culori, incluzand, pentru prima oara, o vopsea mata. Optiunea tridion safety cell este acum disponibila in alb, iar noile nuante de rosu si albastru extind gama de culori disponibile pentru plafonul versiunii cabrio.

Luminile optionale LED pentru condusul pe timp de zi si noile jante din aliaj ofera si mai multe optiuni de personalizare.

Pentru prima data, un volan cu 3 spite, imbracat in piele, dotat cu functia de pilot automat este disponibil pentru noua generatie smart fortwo.

Vehiculele sunt propulsate de o motorizare diesel de 54 CP si 4 pe benzina 61 CP, 71 CP, 84 CP si 102 CP.

Cea mai frapanta schimbare in ceea ce priveste liniile de echipare BRABUS si BRABUS Xclusive este noul design al jantelor pentru rotile Monoblock VII din aliaj (16 inchi fatǎ, cu anvelope 175/50 R 16, 17 inchi pe spate, cu avelope 225/35 R 17). Toba de evacuare BRABUS cu doua evacuari a fost, de asemenea, modificata.

Designul interior de la BRABUS a fost si el modificat, in linie cu noul design interior de la smart. Volanul din piele cu 3 spite de la BRABUS, cu padele de schimbare a treptelor de viteze are acum butoane aditionale pentru operarea functiei optionale de pilot automat. La fel ca si in cazul celorlalte linii de echipare, tabloul de instrumente dispune de noul cadran.

Mai mult de 1,2 milioane de unitati smart fortwo au fost livrate clientilor din momentul lansarii primului model, in 1998. Pe parcursul anului 2010, smart fortwo va fi lansat in Argentina si Indonesia, aducand numarul tarilor in care este prezent la 45.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri