Mansory Switzerland AG prezinta un program personalizat pentru modelele BMW X5, X6 si Seria 7.
Programul vizeaza caroseria, performantele motorului si interiorul.

Mansory X5 va avea un spoiler frontal sportiv, cu prizele de aer foarte mari. Capota ultra usoara construita complet din fibra de carbon, optimizeaza volumul de aer rece primit de motor prin canalele de ventilatie suplimentare.

Individualizarea Mansory obtine un aspect unic prin aripile mai late care se completeaza perfect cu noile praguri laterale. Cu o latime a masinii de 70mm in fata si 80mm in spate, Mansory X5 transmite putere pura chiar si in stationare.

Bara spate care a fost de asemenea redesenata, a primit un difuzor central care face loc pentru cele 4 evacuari din otel inoxidabil ale sistemului de evacuare sport. Acestea se potrivesc perfect noii imaginii masculine.

Alte componente din carbon vizibil ofera procesului de rafinare ultimele retusuri. Printre acestea se numara spoilerul de hayon care ofera apasare aerodinamica si stabilitate suplimentara la viteze mari. Noile componente aerodinamice sunt construite de inginerii Mansory din deja caracteristica fibra de carbon procesata in autoclava. Aceasta permite obtinerea unei suprafate aproape perfecte combinata cu o greutate foarte scazuta.

Mansory X5 va avea 670 CP si un cuplu de 950 Nm la 5900 rpm. SUV-ul accelereaza pina la 100km/h in 4.2 sec si obtine o viteza maxima de 300 km.

Jantele monobloc denumite M10, primesc anvelope de dimensiunea 315/25R23, care garanteaza o aderenta optima. Aparitia masculina a X5-ului Mansory se contureaza prin coborarea centrului greutatii cu 40 mm, prin folosirea unei suspensii sport noi reglabile. In plus, un nou sistem de franare cu discuri si etrieri mai mari se afla deja in faza de testare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri