Paul Flanagan a ocupat functia din Romania de la 1 ianuarie 2010. Flanagan va fi responsabil de stabilirea primului proces global de planificare a vanzarilor Ford, cu sediul in Marea Britanie.

Henrik Nenzen i se subordoneaza lui Hans Schep, director regional pentru Operatiunile din Europa Centrala si de Est si este responsabil de operatiunile derulate de Ford in Romania.

Henrik Nensen s-a alaturat echipei Ford in 1971. Pe durata celor 39 de ani de activitate in cadrul companiei a detinut diverse functii in domeniul marketingului si al vanzarilor.

Citeste si:

De asemenea, acesta a ocupat functia de director general in Suedia, Norvegia si Rusia. Cea mai recenta functie a lui Nensen a fost aceea de responsabil pentru lansarea produselor pe piata in cadrul diviziei de vanzari si marketing a Ford Europa.

Henrik Nenzen a ocupat ultima functie de director general in Rusia, unde a coordonat Compania Nationala de Vanzari din aprilie 2001 pana in septembrie 2007.

Ford Motor Company are aproximativ 178.000 de salariati si 80 de fabrici in intreaga lume si detine marcile Ford, Lincoln si Mercury, a carei productie va inceta in trimestrul al patrulea al anului 2010, precum si Volvo, pana la vanzarea aceasteia.