Skoda Octavia Tour nu va mai fi produsa, modelul a fost comercializat in Romania timp de 12 ani, fiind lansat in urma cu 14 ani.

In Romania, au fost vandute peste 40.000 unitati Skoda Octavia Tour de la lansarea sa pe piata, fiind unul dintre cele mai bine primite modele din istoria brandului. Pentru a marca acest moment si a anunta ofertele pentru stocurile existente, importatorul auto, impreuna cu agentia de advertising Frank, au lansat o campanie a carui concept se centreaza pe “dealerul refractar”, care nu doreste sa desparta de acest model.

“Oricui ii este greu sa se desparta de o masina care, timp de 12 ani, a fost in topul preferintelor si, deci, in topul vanzarilor. (...) De la lansare pana in momentul actual s-au vandut mai mult de 40.000 de autoturisme in Romania,” a declarat Vlad Rusu, brand manager Skoda Romania.

Skoda Octavia Tour este inca disponibila la vanzare, pentru doar 8.655 de euro cu TVA si trei prime de casare incluse.

Octavia Tour este prima generatie a familiei Octavia, fiind lansat in urma cu aproximativ 14 ani, la Salonul Auto de la Paris. In toata aceasta perioada, au fost fabricate 1,4 milioane de unitati. Modelul a fost rebotezat Tour in momentul in care a aparut pe piata cea de-a doua generatie Octavia, el fiind pastrat in oferta marcii deoarece vanzarile mergeau inca foarte bine.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
 OMV Petrom va instala 30 de puncte de încărcare rapidă
Setari Cookie-uri