Mercedes-Benz Romania a adus pe piata autohtona noile generatii Vito si Viano cu o gama de motorizari Euro5.

Noile motorizari si sisteme de transmisie reduc emisiile poluante si consumul de combustibil cu pana la 15 procente.

Toate motorizarile sunt conforme standarului de emisii Euro 5. Alte reduceri ale consumului de combustibil si emisiilor poluante sunt posibile utilizand tehnologia BlueEFFICIENCY, disponibila optional.

Noile motoare in patru cilindri, au puteri de 136 CP, 163 CP si vin cu arbori de echilibrare pentru o rulare lina.

Toate motorizarile diesel sunt echipate cu un convertor de oxidare catalitica, un filtru de particule si recirculare a gazului de esapament racit.

In topul motorizarilor diesel este cea in sase cilindri, cu 224 CP. Vito si Viano dispun si de un motor pe benzina in sase cilindri de 258 CP.

Un nou concept de culoare pentru tapiteria interioara, incluzand covorasele, si un nou sistem de iluminare interioara imbunatatesc imaginea Vito crewbus.

Noile faruri reflectoare se disting de pe grila radiatorului, iar luminile pentru condus pe timp de zi, ce vin ca standard, sunt integrate cu propria sursa de iluminare in carcasa farurilor, impreuna cu farurile de ceata. Noua generatie Vito are disponibila optional o combinatie de faruri Bi-xenon, lumini LED pentru condus pe timp de zi, faruri semnalizatoare, un sistem Add-Light si un sistem de curatare a farurilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Vanzarile de masini ecologice, in crestere cu 45% in Romania