Volkswagen dezvaluie versiunea facelift a modelului coupe-cabriolet Eos, ce aduce decapotabila in linie cu noul design al marcii, scrie publicatia britanica Autocar.

Modelul revizuit va fi oficial lansat in noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles, pe piata europeana fiind asteptat in ianuarie 2011.

In Europa, Eos restilizat va avea motorizarile 2 litri diesel 140 CP cu o transmisie manuala in 6 trepte sau automata DSG cu 6 viteze si versiunile pe benzina 1,4 TSI 122 CP, 160 CP si 2 litri TSI 210 CP. Toate motoarele pe benzina sunt disponibile cu o cutie manuala cu 6 viteze, in timp ce transmisia DSG vine doar cu cea mai puternica unitate.

Modificarile aduse noului Eos se observa in partea din fata, modelul a primit faruri LED cu lumini de zi, o grila fata cromata de dimensiuni mai mici, prize de aer mai mari in partea de jos si noi lumini de ceata.

In partea spate, stopurile noului Eos sunt inspirate de la modelul Golf, iar bara a fost redesenata.

Schimbarile la interior sunt mai putin substantiale. Calitatea materialelor a fost imbunatatita si noi tipuri de tapiterie din piele sunt disponibile.

Noi optiuni ce includ sistemul de intrare fara cheie (keyless), lumini si asistenta la parcare sunt disponibile pe Eos.

Sistemul de deschidere-inchidere al plafonului decapotabilei poate fi controlat din telecomanda.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Japonezii vor angaja 2.000 de persoane in Drobeta Turnu Severin