Uzina Dacia de la Mioveni a produs autoturismul Logan cu numarul 1.000.000 dupa sase ani de fabricarea primului astfel de automobil, modelul aniversar fiind o berlina de culoare alba.
Motorizarea este de 1,2 l benzina, 75 CP, motor Euro 5, iar costul automobilului a fost de 5.740 de euro TVA si trei tichete Rabla. Masina va ajunge in Bucuresti.

Charles Morillo, directorul Uzinei Vehicule Dacia, a caracterizat Loganul ca fiind un vehicul low cost ce reprezinta, insa, un model de business de succes.

Lansat in 2004, modelul Logan are in prezent patru versiuni de caroserie (berlina, MCV, VAN si Pick-up) si sase variante de motorizare dintre care 4 pe benzina si 2 diesel. Gama cuprinde, de asemenea, 2 versiuni de motorizare cu GPL.

Pana in prezent uzina de la Mioveni a produs 636.000 de autoturisme Logan berlina, 312.000 Logan MCV, 32.300 Logan VAN si 19.300 Logan Pick-up.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri