Denumit "Sistem ICT de interoperabilitate si centralizare a informatiilor financiare pregatite pentru Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI)", primul proiect are o valoare de 852.000 lei si presupune achizitionarea de servicii de consultanta, audit, management de proiect, informare, publicitate, training, echipamente IT&C, aplicatii software si informatice si licentele necesare implementarii.

Valoarea celui de-al doilea proiect se ridica 1,71 milioane lei si vizeaza achizitionarea de servicii de consultanta pentru pregatirea si managementul proiectului, audit, informare si publicitate si organizarea de cursuri de formare profesionala.

Proiectul se numeste "Sisteme de interoperabilitate pentru management, urmarire si transparenta publica a investitiilor si lucrarilor realizate de catre institutiile aflate in subordinea, coordonarea sau sub autoritatea MTI".

Ambele proiecte sunt finantate in cadrul Programului Operational Sectorial - Cresterea Competitivitatii Economice (POS-CCE) si sunt co-finantate din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR).