Ministerul Transporturilor a semnat doua contracte de finantare europeana de 2,56 milioane de lei pentru dezvoltarea unui sistem IT care va centraliza informatii financiare ale institutiei, respectiv achizitionarea de servicii de consultanta pentru un viitor sistem IT de management al investitiilor, informeaza Mediafax.
Denumit "Sistem ICT de interoperabilitate si centralizare a informatiilor financiare pregatite pentru Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI)", primul proiect are o valoare de 852.000 lei si presupune achizitionarea de servicii de consultanta, audit, management de proiect, informare, publicitate, training, echipamente IT&C, aplicatii software si informatice si licentele necesare implementarii.

Valoarea celui de-al doilea proiect se ridica 1,71 milioane lei si vizeaza achizitionarea de servicii de consultanta pentru pregatirea si managementul proiectului, audit, informare si publicitate si organizarea de cursuri de formare profesionala.

Proiectul se numeste "Sisteme de interoperabilitate pentru management, urmarire si transparenta publica a investitiilor si lucrarilor realizate de catre institutiile aflate in subordinea, coordonarea sau sub autoritatea MTI".

Ambele proiecte sunt finantate in cadrul Programului Operational Sectorial - Cresterea Competitivitatii Economice (POS-CCE) si sunt co-finantate din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri