Marca franceza Renault a lansat pe piata romaneasca modelul Twingo, cu doua versiuni de echipare Trend si Miss Sixty.
Twingo are o singura motorizare Euro5 de 1,2 litri benzina 75 CP. Echiparea Trend costa 8.500 euro cu TVA, iar Miss Sixty 9.900 euro cu TVA.

Twingo Miss Sixty este o serie limitata 100% feminina. Versiunea a fost dezvaluita in avanpremiera la Salonul Auto de la Paris, editia octombrie 2010, si va fi comercializata incepand din noiembrie 2010.

Miss Sixty dispune de doua culori de caroserie, Rose Boheme si Noir Nacre; stripping cu motive florale pentru hayon, capota si stalpul central, tapiterie neagra Alcantara asortata caroseriei prin conturul si cusaturile Rose, volan imbracat in piele, covorase de protectie personalizate.

Versiunea de baza Trend vine cu aer conditionat, radio CD, geamuri fata si oglinzi cu reglaj electric. Optional dispune de USB, Bluetooth si elemente de personalizare a design-ului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri