Grupul de firme cu afaceri in domeniul auto Radacini a semnat, marti, un contract de dealership cu importatorul Citroen Romania, primul showroom prin care va reprezenta marca franceza urmand sa fie deschis in Constanta.
"Citroen este o marca cu real potential pe piata locala, mai ales datorita capacitatii constructorului de a veni cu modele noi. Showroom-ul de la Constanta va avea o suprafata de 200 de metri patrati, la care se adauga si o facilitate de service. Avem in vedere extinderea in continuare cu acesta marca, insa momentan nu s-a luat nicio decizie", a declarat pentru Mediafax directorul de vanzari al grupului Radacini, Nicusor Sorescu.

El a precizat ca reprezentanta din Constanta va fi deschisa in luna decembrie.

Citroen este a sasea marca auto din portofoliul Radacini, dupa Opel, Chevrolet, Suzuki, Mazda si Cadillac. Radacini a devenit al 16-lea partener Citoren din Romania.

Directorul general al Citroen Romania, Didier Gerard, a declarat in luna octombrie ca firma are in derulare un program de dezvoltare a retelei de dealeri, iar anul viitor va semna intre cinci si zece noi contracte de dealership cu parteneri din tara.

Un nou showroom dedicat marcii farnceze va fi deschis joi de catre concesionarul SD Prestige, in zona de nord a Capitalei, si va fi a treia reprezentanta a dealerului.

Directorul general al Citroen Romania a spus ca pentru anul viitor se asteapta la o crestere a cotei de piata de la 2%, cat este in prezent, la 2,5%. Inmatricularile Citroen au scazut in primele noua luni cu 25%, la 780 unitati.

Grupul Radacini este o companie cu capital romanesc detinuta de omul de afaceri de oriegine iraniana Ali Madadi si activeaza pe piata auto locala din anul 1995. In luna august, compania a intrat si pe piata livrarilor de pizza, cu franciza americana Domino's Pizza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri