"Citroen este o marca cu real potential pe piata locala, mai ales datorita capacitatii constructorului de a veni cu modele noi. Showroom-ul de la Constanta va avea o suprafata de 200 de metri patrati, la care se adauga si o facilitate de service. Avem in vedere extinderea in continuare cu acesta marca, insa momentan nu s-a luat nicio decizie", a declarat pentru Mediafax directorul de vanzari al grupului Radacini, Nicusor Sorescu.

El a precizat ca reprezentanta din Constanta va fi deschisa in luna decembrie.

Citroen este a sasea marca auto din portofoliul Radacini, dupa Opel, Chevrolet, Suzuki, Mazda si Cadillac. Radacini a devenit al 16-lea partener Citoren din Romania.

Directorul general al Citroen Romania, Didier Gerard, a declarat in luna octombrie ca firma are in derulare un program de dezvoltare a retelei de dealeri, iar anul viitor va semna intre cinci si zece noi contracte de dealership cu parteneri din tara.

Citeste si:

Un nou showroom dedicat marcii farnceze va fi deschis joi de catre concesionarul SD Prestige, in zona de nord a Capitalei, si va fi a treia reprezentanta a dealerului.

Directorul general al Citroen Romania a spus ca pentru anul viitor se asteapta la o crestere a cotei de piata de la 2%, cat este in prezent, la 2,5%. Inmatricularile Citroen au scazut in primele noua luni cu 25%, la 780 unitati.

Grupul Radacini este o companie cu capital romanesc detinuta de omul de afaceri de oriegine iraniana Ali Madadi si activeaza pe piata auto locala din anul 1995. In luna august, compania a intrat si pe piata livrarilor de pizza, cu franciza americana Domino's Pizza.