Importatorul Citroen Romania isi va extinde anul viitor reteaua de vanzari cu 5 showroom-uri in tara si va aduce pe piata modelele C4 si DS4, a declarat director general al companiei, Didier Gerard.
"Anul viitor vom inaugura un nou centru Citroen in Iasi, doua in Bucuresti, unul in est, iar altul in vest. Vom deschide cel putin 5 showroom-uri in tara", a precizat seful Citroen Romania.

In noiembrie, Citroen a inaugurat un showroom in nordul Bucurestiului. Investitia de circa 200.000 euro a fost facuta de SD Prestige. Suprafata complexului este de 600 mp, din care 400 mp showroom. Garantia pentru reparatiile efectuate este de 3 luni. La SD Prestige, actionarul principal este Dumitru Subtirelu.

Pana la finalul anului, Citroen va mai deschide un centru de vanzari si service in Bacau si unul in Constanta (partenerul Radacini).

Reteaua de dealeri Citroen Romania are in prezent 15 membri.

La inceputul anului 2011, Citroen va lansa noul C4, iar in iunie modelul DS4. Este asteptat si Citroen C Zero, primul vehicul complet electric al marcii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri