Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va plati pana la 8,91 milioane euro pentru supervizarea lucrarilor la tronsonul de autostrada Deva-Orastie, scrie Mediafax.
Contractul este finantat din fonduri europene nerambursabile si de la bugetul de stat si are o durata de 76 de luni de la data atribuirii, se arata intr-un anunt al CNADNR.

In alegerea ofertei castigatoare propunerea tehnica va avea o pondere de 70%, iar cea financiara de 30%, urmand ca ofertele sa fie deschise la 20 decembrie.

Pentru a putea participa la licitatie firmele interesate trebuie sa fi avut in ultimii trei ani o cifra medie de afaceri totala de minim cinci milioane euro si o medie de 30 angajati in ultimii trei ani.

Totodata, trebuie sa faca dovada ca a finalizat in ultimii cinci ani cel putin un proiect de lucrari de modernizare sau constructie de drumuri in care partea ofertantului la contract a fost de minim trei milioane euro sau cel mult trei contracte in care a avut o participare de cel putin cinci milioane euro.

Constructia tronsonului Deva-Orastie, cu profil de autostrada, va costa aproximativ 180 milioane de euro, acordati de Guvern si prin programul ISPA de la UE.

Autostrada va avea o lungime de 32,8 kilometri si va fi un tronson din viitoarea autostrada Nadlac-Timisoara-Deva-Sibiu-Brasov-Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri