Marca japoneza premium Infiniti, prezenta in Romania din 2009 prin importatorul AutoItalia, a inregistrat in primele 9 luni vanzari de 37 de unitati, in crestere cu 400%, de la 7 unitati in aceeasi perioada a anului trecut.
Cel mai vandut model in intervalul ianuarie-septembrie este SUV-ul FX cu 24 de unitati, urmat de G cabrio cu 6 unitati.

In septembrie anul acesta, romanii au cumparat 9 masini Infiniti.

Valoarea medie a unei masini este de 50.000 euro.
Cel mai ieftin Infiniti, G sedan, costa 44.000 euro in echiparea de baza, iar cel mai scump, SUV-ul FX sare de 77.000 euro.

Modelele impresioneaza prin atentia la detalii, calitatea materialelor si motoarele puternice pe benzina de 320 CP si 390 CP.

Gama Infiniti cuprinde modelele G sedan, G coupe, G cabrio, crossover-ul EX, SUV-ul FX si, cel mai recent model lansat, M.

Modelul M35h de la Infiniti va deveni primul model hibrid din lume care, in momentul lansarii, peste aproximativ sase luni, va fi echipat în varianta standard cu un sistem audio de avertizare a pietonilor.

Modelele Infiniti sunt echipate in standard cu sistemul de prevenire a depasirii benzii (LDP - Lane Departure Prevention), care redreseaza masina prin actionarea franelor dintr-o parte a masinii pentru a o redirectiona pe banda corecta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri