BMW pregateste pentru anul 2006 o noua generatie de cabriolete, bazata pe actuala serie 3. Nimic special, in principiu, daca tinem cont de faptul ca ultimele modele cabrio ale bavarezilor au incantat piata prin calitatile lor. Iata insa ca informatiile despre o noua serie coup-cabrio, botezata de BMW Serie 4, asa cum s-a intamplat cu destul de recenta serie 6, apar din ce in ce mai frecvent.

Ziaristii occidentali au reusit sa obtina cateva informatii confidentiale si chiar unele fotografii-spion ale unei viitoare serii 4 pregatite de BMW. O noua gama, derivata din actuala Serie 3, cu un profil ceva mai alungit, cu linii ceva mai pronuntate. Cate ceva din detaliile seriei 6, aceleasi faruri ochi de pisica, dar cu extremitati mult mai putin bombate. Acoperisul se pare ca va fi din categoria hard-top, renuntandu-se la din ce in ce mai putin folositele materiale textile. Exista informatii si despre posibilitatea echiparii cu un hard-top complet detasabil, care astfel nu va ocupa spatiul destinat bagajelor.

Motorizarile probabile vor cuprinde doua sau trei versiuni pe benzina si cel putin un diesel, 320 Cd fiind o optiune, eventual in varianta upgradata.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Isarescu: De ce ne tot poticnim in absorbtia fondurilor europene?
Setari Cookie-uri