Christian Busch a detinut din anul 2004 si pana de curand functia de director de operatiuni al Arval Germania. Inainte de aceasta, noul managing director al Arval Romania a ocupat functia de director de logistica al Muller-Brot AG.

Christian Busch isi incepe mandatul avand ca prioritati dezvoltarea si consolidarea businessului Arval Romania si pozitionarea companiei ca lider al pietei de leasing operational. Printre obiectivele pe termen scurt ale sale se numara, de asemenea, si extinderea flotei de autovehicule, diversificarea serviciilor oferite clientilor si extinderea businessului cu servicii adresate consumatorilor.

“Pozitia de managing director al Arval Romania reprezinta o provocare la care raspund cu mare entuziasm. Peisajul pietei de leasing operational din Romania arata foarte interesant si cred ca intrunim toate conditiile de crestere, poate chiar peste nivelul de crestere al pietei consolidandu-ne astfel pozitionarea in randul celor mai puternice companii de leasing operational”, a declarat Christian Busch (foto), managing director al Arval Romania.

Christian Busch a absolvit University of Applied Sciences, studii in business administration si un MBA cu specializare in operatiuni.

Citeste si:

Din ianuarie 2008 Arval Romania a fost condusa de catre Arnault Leglaye, al carui mandat s-a incheiat la inceputul acestei luni.

Fondata in 1989, Arval este o companie cu activitate la nivel international in leasingul operational multimarca si in managementul flotelor auto, fiind lider pe piata leasingului operational in Franta si Italia. In prezent, Arval activeaza in 39 de tari, detinand 22 de filiale si avand o larga retea de parteneriate in alte 17 tari.

Arval si-a inceput activitatea in Romania la sfarsitul anului 2006. La finele anului 2009, detinea deja o flota administrata de 2.750 vehicule, in crestere cu 60% fata de finele lui 2008 si o cifra de afaceri in valoare de 15 milioane de euro, mai mare cu aproximativ 65%, comparativ cu 2008.