Mazda Motor Corporation va prezenta in premiera modelele Mazda Kabura, un concept compact sport coup, si noua Mazda CX-7, un SUV, la Salonul International Auto de la Detroit, SUA (NAIAS), ce se va desfasura in perioada 8-22 ianuarie 2006. Mazda Kabura este un concept din segmentul compact, un coup sport, ce a fost conceput la centrul de design din Irvine, California.

Kabura este al treilea concept Mazda din ultimele 5 luni, dupa Mazda Sassou (concept desenat in centrul din Oberursel, Germania) si Mazda Senku (desenat in centrul din Yokohama, langa Tokio), fiecare dintre aceste concepte reflectand influentele globale ale directorilor de design. Mazda Kabura este un vehicul ce combina placerea unei masini sport cu utilitatile unei masini din clasa compacta si se adreseaza cumparatorilor ce isi iau pentru prima data o masina si carora le place foarte mult sa conduca. "Kabura" este un termen in japoneza luat din expresia "kabura-ya", ce inseamna prima sageata aruncata in aer, anuntand inceperea unei batalii.

"Prima sageata dintr-o batalie" descrie inca o data spiritul inovativ Mazda, de a concepe numai modele unice si interesante. Pe langa aceste modele, Mazda5 Hidrogen RE va fi prezent cu un motor RENESIS hibrid ce functioneaza atat cu hidrogen, cat si cu benzina. De asemenea, va fi expus si un model Mazda Tribute Hibrid.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri