Dintre modele noi planificate, unul este un model compact cu o eficienta a consumului de combustibil de peste 40 km/L conform ciclului de testare japonez.

Pana la inceputul anului 2012, TMC intentioneaza sa inceapa vanzarile modelului Prius Plug-In Hibrid, in principal in Japonia, Statele Unite si Europa.

Vanzarile preconizate pentru Prius Plug-In Hibrid sunt de peste 50.000 de unitati anual si se preconizeaza ca pretul pentru Japonia va fi in jur de 3 milioane de yeni.

In 2012, pe langa piata americana, un model iQ electric (“iQ EV”)va fi lansat in Japonia si Europa.

Citeste si:

In mod separat, conceptul " RAV4 EV", care a fost dezvoltat impreuna cu Tesla Motors, va fi prezentat pana pe 28 noiembrie la Salonul Auto din Los Angeles, Statele Unite.

TMC continua dezvoltarea unui vehicul hibrid de tip sedan pe baza de pila de combustie (FCHV). Inceperea vanzarilor este planificata in jurul anului 2015 in Japonia, Statele Unite si Europa - piete in care se prevede dezvoltarea infrastructurii de alimentare cu hidrogen.

Toyota face cercetari in ceea ce priveste dezvoltarea urmatoarei generatii de baterii cu performante care ar depasi cu mult pe cele ale bateriilor litiu-ion.