La aproape doi ani de la semnarea aliantei dintre Fiat si Grupul Chrysler, Fiat 500 este primul model Fiat care reintra pe piata nord-americana, lansarea oficiala avand loc in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Fiat 500 vine intr-un moment in care o intreaga generatie de americani isi redefineste stilul de viata si perceptia asupra bunurilor, punand accent pe valoarea a ceea ce pot ele oferi si pe avantajele pentru mediu si societate.

Versiunea comercializata in SUA este produsa in Mexic, porneste de la un pret de 15.500 de dolari si are o serie de noi specificatii pentru a se adapta pietii nord-americane: o structura ranforsata, noi suspensii, un nou tip de ABS, un rezervor cu capacitate marita, sisteme de incalzire si racire calibrate pentru temperaturi extreme, scaune redesenate pentru calatorii pe distante lungi, o cutie automata cu 6 viteze si un nou sistem de sunet BOSE.

Gama va include pentru inceput motorizarea 1.4 MultiAir 101 CP, trei niveluri de echipare (Pop, Sport si Lounge)si 14 culori exterioare. Ca si in Europa, masina va putea fi personalizata intr-o multitudine de configuratii grafice.

Primul clip publicitar realizat de Fiat USA

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri