Audi A7, construit pe platforma lui Audi A6, a fost lansat pe piata romaneasca la un pret de pornire de 61.000 euro cu TVA.
Coupe-ul cu patru usi A7 este disponibil la lansare in Romania cu un motor pe benzina V6 de 3,0 litri supraalimentat de 300 CP cu transmisie Stronic cu 7 trepte.

Alte motorizari pe benzina pentru A7 care nu sunt inca disponibile sunt V6 de 2,8 litri 204 CP, V8 de 4,0 litri 388 CP si V10 de 5,0 litri twin-turbo 600 CP.

In Romania, A7 poate fi comandat cu motorul diesel de 3 litri V6 245 CP. Un alt propulsor este 3 litri 204 CP.

Audi ofera doua sisteme diferite de transmisie in functie de motor, sistemul multitronic ce transmite puterea motorului catre rotile din fata si transmisia sportiva S tronic cu sapte trepte catre toate cele patru roti.

Modelul coupe in cinci usi are o lungime de 4,97 metri, o latime de 1,91 metri, si o inaltime de doar 1,42 metri.

Volumul portbagajului este de 535 litri si creste pana la 1.390 litri atunci cand scaunele spate sunt rabatate. Scaunele fata sunt prevazute cu ventilatie optionala si functie de masaj. O alta dotare optionala permite reglarea separata a suporturilor laterale si a spatarelor scaunelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri