Fleet Management Services (FMS) a preluat in administrare flota auto a companiei Austral Trade Romania.
Perioada contractuala este de 12 luni, flota administrata fiind de 86 de masini.

Contractul de administrare a flotei prevede servicii de consultanta, monitorizare, mentenanta, managementul anvelopelor, asigurarilor si daunelor, raportari detaliate de costuri, precum si aspectele legate de inmatriculari, taxe si impozite.

“Contractul a intrat in vigoare la inceputul lunii octombrie si include servicii complete de administrare a flotei, pentru cele 86 de autoturisme” a declarat Daniel Ivan, director executiv al FMS.

Fleet Management Services este printre primii prestatori de servicii de inchirieri auto pe termen lung si administrare de flote auto din Romania.

Cu o echipa specializata cu experienta de peste 15 ani in management de parcuri auto si peste 10.000 de vehicule administrate pana in prezent, FMS opereaza in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca.

Austral Trade are 17 ani de experienta exclusiv pe piata de papetarie. Compania a fost fondata in 1993, cu 3 angajati, un birou, o masina si cu dorinta de a aduce cele mai bune servicii de papetarie si cele mai bune produse.

Avand sediul central la Bucuresti, activa in 21 de orase si in Chisinau - Republica Moldova, cu 170 de angajati si un parc auto de 86 de autovehicule, veniturile din vanzari ale companiei au atins 8 milioane euro in 2009.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri