Fleet Management Services castiga un nou client si 86 de masini

Fleet Management Services (FMS) a preluat in administrare flota auto a companiei Austral Trade Romania.

Perioada contractuala este de 12 luni, flota administrata fiind de 86 de masini.

Contractul de administrare a flotei prevede servicii de consultanta, monitorizare, mentenanta, managementul anvelopelor, asigurarilor si daunelor, raportari detaliate de costuri, precum si aspectele legate de inmatriculari, taxe si impozite.

“Contractul a intrat in vigoare la inceputul lunii octombrie si include servicii complete de administrare a flotei, pentru cele 86 de autoturisme” a declarat Daniel Ivan, director executiv al FMS.

Fleet Management Services este printre primii prestatori de servicii de inchirieri auto pe termen lung si administrare de flote auto din Romania.

Cu o echipa specializata cu experienta de peste 15 ani in management de parcuri auto si peste 10.000 de vehicule administrate pana in prezent, FMS opereaza in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca.

Austral Trade are 17 ani de experienta exclusiv pe piata de papetarie. Compania a fost fondata in 1993, cu 3 angajati, un birou, o masina si cu dorinta de a aduce cele mai bune servicii de papetarie si cele mai bune produse.

Avand sediul central la Bucuresti, activa in 21 de orase si in Chisinau - Republica Moldova, cu 170 de angajati si un parc auto de 86 de autovehicule, veniturile din vanzari ale companiei au atins 8 milioane euro in 2009.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri