Un nou Corsa ecoFLEX, 1.3 CDTI ce dezvolta o putere de 95 CP este introdus in aceasta gama, avand tehnologia Start/Stop ca dotare standard.

Corsa este prevazut cu un nou sistem multimedia infotainment cu sapte difuzoare de 4x20 wati. Denumit “Touch & Connect”, acest sistem flexibil este dotat cu un ecran tactil de 5 inch, Bluetooth, iPod si conexiuni USB.

Noua paleta de culori pentru exterior cuprinde o nuanta off-white Guacamole, un verde Grasshoper si un rosu Henna. Pe langa o nuanta moderna de gri carbune, interiorul poate fi amenajat cu decoruri mai expresive Tabasco Orange sau Steel Blue.

De asemenea, gama de culori este imbogatita prin noul pachet optional „Linea”, caracterizat prin doua linii late care se intind de-a lungul caroseriei, cu roti de 17 inch si carcasele oglinzilor exterioare in culori asortate.

Citeste si:

Versiunea OPC de 192 CP este cel mai performant model din familia Corsa.

Corsa este oferit cu doua stiluri de caroserie distincte: modelul cu trei usi de tip coupé si cel cu cinci usi de familie.

Motoarele noului Opel Corsa au o putere ce variaza intre 65 CP si 192 CP. Aceasta gama de sisteme de propulsie a fost revitalizata in 2010 cu multe motoare noi, care reduc consumul de carburant si emisiile de CO2 cu 13 procente.