Constructorul francez de autovehicule Renault a prezentat un program de pensionare anticipata a 3.000 de angajati din Franta, ceea ce subliniaza dificultatile intampinate de sectorul auto european, potrivit Reuters, citat de Mediafax.
Programul va fi deschis timp de trei ani pentru anumiti angajati, in cazul in care Renault ajunge la un acord cu sindicatele, a declarat un purtator de cuvant al grupului francez. Acesti salariati vor putea renunta la munca inaintea implinirii varstei legale de pensionare, de 60 de ani, a adaugat el.

Schema va permite Renault sa rezolve problema activitatii slabe din anumite domenii de activitate, in conditiile in care programul guvernamental de reinnoire a parcului auto se apropie de final.

Uniunea sindicala CGT considera ca producatorul auto nu va efectua angajari noi pentru acoperirea numarului de salariati pensionati anticipat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri