Union Motors, dealerul Opel din Bucuresti al companiei Sixt New Kopel, vine cu noi solutii pentru a atrage clienti, One Stop Auto Center.
Clientii care-si doresc sa achizitioneze un Opel nou, pot aduce la schimb masina lor veche ca avans si pot achita diferenta in pana la 60 de rate lunare.

Persoanele care doresc sa testeze un Opel se pot programa la un test-drive personalizat, bazat pe sistemul “pick-up”, prin care modelul Opel dorit va veni sa preia clientul intr-o locatie prestabilita din Bucuresti, il va aduce la showroom pentru a face cunostinta cu reprezentantul sau, iar dupa drive test va fi condus inapoi.

Pentru service, dupa ce au lasat masina la service-ul Union Motors, o masina cu sofer ii va conduce intr-o locatie prestabilita din Bucuresti. Cand masina este gata, Union Motors ii anunta si, le trimite o masina cu sofer sa-i preia dintr-o locatie prestabilita din Bucuresti si sa-i aduca Union Motors pentru a-siu recupera masina personala.

Daca reparatiile masinii dureaza mai mult de 24 ore, Union Motors va pune la dispozitia clientilor o masina de schimb cu 50% discount.

Daca este necesara asistenta rutiera, Union Motors va trimite clientilor o platforma pentru a-i prelua impreuna cu masina lor.

Noul One Stop Auto Center Union Motors ofera si servicii de inchirieri sau leasing.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri