Auto1one este primul service auto independent din Romania care a devenit partener in grupul Porsche Romania pentru 3 din marcile acestuia, Volkswagen, Skoda si Volkswagen Autovehicule Comerciale.
Asocierea dintre Auto1one si cele 3 marci germane vine ca urmare a unui intreg proces de dezvoltare ce a rezultat in atingerea unui standard impus de grupul Porsche.

Service-ul Auto1 ofera toata gama de servicii de consultanta, intretinere, mecanica, tinichigerie si vopsitorie.

Construit pe o suprafata de 12.700 mp, service-ul dispune de doua ateliere de 2.200 mp si o parcare cu peste 160 de locuri.

Omul de afaceri Cristian Olaru, care detine grupul de firme Romspedition infiintat in 1994, a investit anul trecut 14 miloane de euro in deschiderea service-ului de tinichigerie si vopsitorie din Bucuresti, Auto One Racing Service, in urma unui studiu realizat de compania de consultanta KPMG.

Cifra de afaceri Auto One Racing Service este estimata anul acesta la peste 2 milioane euro. Compania se asteapta la circa 5.000 de clienti in 2010.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri