Pe langa marcile Mercedes-Benz, Mitsubishi si Hyundai, aflate deja in portofoliul dealerului din Pitesti, reteaua nationala de distributie si service TiriacAuto a deschis in cadrul centrului si un showroom auto pentru marca Ford.

TiriacAuto Pitesti este cel de-al optulea distribuitor Ford deschis de TiriacAuto, alaturi de dealerii din Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara si Oradea. TiriacAuto face parte din Tiriac Holdings, grup controlat de omul de afaceri Ion Tiriac, care mai desfasoara activitati in domeniile imobiliare, servicii financiare si leasing, precum si transport aerian de tip VIP charter.

In centrul integrat, situat la iesirea din Pitesti, in comuna Albota, au fost regrupate activitatile derulate anterior de TiriacAuto in alte trei locatii distincte din Pitesti.

Citeste si:

"Deschiderea unui nou showroom Ford, precum si mutarea tuturor activitatilor dealerului nostru din Pitesti intr-un complex auto multibrand ultramodern, situat intr-o zona comerciala, este o etapa fireasca in strategia noastra de consolidare a prezentei TiriacAuto pe piata de profil autohtona", a declarat directorul general TiriacAuto, intr-un comunicat.

Constructia are o suprafata desfasurata de 7.807 metri patrati, din care 2.370 metri patrati este zona ded