Tiriac Autorulate, companie care comercializeaza masini rulate din august 2007, a vandut in primele 10 luni 1.200 de masini, nivel similar cu cel de anul trecut.
"In primele zece luni ale anului, Tiriac Autorulate a vandut 1200 autoturisme, cele mai predominante modele fiind: Dacia Logan, Ford Fiesta, Hyundai Accent, Renault Megane, Opel Astra, Hyundai Santa Fe, Hyundai Tucson", a declarat Miodrag Stanoievici, directorul general al Tiriac Autorulate.

Anul trecut, Tiriac Autorulate a comercializat 1.400 de autoturisme second-hand, inregistrand afaceri de 14 milioane de euro.


In 2008, primul an complet de functionare al companiei, vanzarile s-au ridicat la 1.300 de unitati, rezultand o cifra de afaceri de 12,6 milioane euro.

Parcul Tiriac Autorulate variaza intre 300 si 400 de masini, in fiecare zi avand zeci de masini in tranzit. Masinile provin exclusiv de pe piata interna.

Romanii isi mentin dorinta pentru masinile diesel rulate. " Exita in continuare o cerere crescuta pentru masinile diesel, insa diferenta nu este foarte mare intre cele doua motorizari", a mai spus Miodrag.

Daca in primul trimestru al anului, romanii cumparau in proportie de 60% cu banii jos, in prezent s-a ajuns la circa 70%. " Din totalul autoturismelor comercializate, 70% au fost vandute pe cash, 30% prin leasing si credit. Sesizam o revigorare a serviciilor financiare, avand avantajul ca aprobarea dosarelor de leasing si credit se face in 24 ore la sediul nostru", a precizat director general al companiei.

Tiriac Autorulate face parte din Grupul TiriacAuto. Grupul Tiriac este unul dintre cei mai mari jucatori pe piata de business din Romania, avand activitati in domenii precum cel auto, imobiliar si aerian.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri