Grupul Bosch prin divizia Automotive Aftermarket a achizitionat compania americana RTI Technologies, care va furniza echipamente de service pentru aer conditionat.
RTI Technologies, infiintata in 1990, este specializata in dezvoltarea si comercializarea de echipamente service pentru lucrari de intretinere pentru autovehicule, inclusiv aparatura pentru service-ul sistemelor de aer conditionat.

In 2009, compania cu sediul in York, Pennsylvania (SUA) a avut vanzari de 12 milioane de dolari (8,6 milioane de euro).

„Achizitionarea companiei RTI Technologies ne ofera oportunitatea de a indeplini asteptarile imediate ale clientilor nostri prin echipamente de service auto, in special pentru service la sisteme de aer conditionat cu agent frigorific R1234yf”, a declarat Robert Hanser, presedintele diviziei Automotive Aftermarket a Robert Bosch GmbH.

Pe piata europeana compania va introduce anul acesta noul agent frigorific R1234yf.

Grupul Bosch este un lider global in furnizarea de tehnologii si servicii. In domeniile auto si industrial, bunuri de larg consum si echipamente pentru constructii, aproximativ 275.000 de angajati au generat vanzari de aproximativ 38,2 miliarde de euro in anul fiscal 2009.

Pentru anul fiscal 2010, Bosch estimeaza vanzari de aproximativ 46 miliarde de euro si un numar de angajati de aproximativ 280.000 pana la finalul anului.

Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH si peste 300 de filiale si companii regionale in mai mult de 60 de tari. Prin includerea partenerilor comerciali si de service, Grupul Bosch este reprezentat in aproximativ 150 de tari.

Compania a fost infiintata la Stuttgart in 1886 de catre Robert Bosch (1861-1942).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri