Saab Automobile prezinta la Geneva modelul 9-5 SportCombi, inspirat de Aero X, pentru care comenzile se deschid in martie, iar livrarile incep in septembrie.
Oferit cu aceeasi gama de motorizari turbo pe benzina, bioetanol si diesel ca si 9-5 sedan, SportCombi este echipat cu sistemul de tractiune integrala Saab XWD si functii precum controlul adaptiv al sasiului Saab DriveSense, tempomat adaptiv, faruri adaptive Bi-Xenon Smart Beam, acces si demaraj fara cheie, climatizare cu trei zone si afisajul Pilot Head-up Display care proiecteaza informatia pe parbriz ca in avioane.

„Lansarea 9-5 SportCombi este mult-asteptatul pas in derularea ofensivei noastre de produse noi, care va readuce Saab in segmentul break-urilor mari", a declarat Jan Ake Jonsson, director executiv al Saab Automobile.

Elementele pentru gestionarea bagajelor includ podeaua pliabila adaptabila, sistemul flexibil U-rail de configurare a spatiului in portbagaj si spatiile de depozitare de sub podea cu un compartiment impermeabil pentru obiecte ude.

9-5 SportCombi este disponibil si un hayon programabil, actionat electric. Poate fi deschis si inchis complet printr-un buton rotativ montat in usa soferului sau un buton de pe brelocul masinii. O placa tactila de pe exteriorul hayonului, deasupra numarului de inregistrare si un buton din tapiseria interioara declanseaza de asemenea deschiderea si inchiderea actionata electric.

Pentru a usura incarcarea portbagajului, hayonul se deschide in jos pana la nivelul barei de protectie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri