Fiat va prezenta la Geneva primul model realizat in parteneriat cu Grupul Chrysler, denumit Fiat Freemont.
Autoturismul se bazeaza pe platforma lui Dodge Journey si va debuta pe piata in a doua jumatate a anului 2011.

Fiat Freemont va fi produs alaturi de versiunea americana a lui Fiat 500, la fabrica mexicana din Toluca.

Va fi un vehicul cu o adresabilitate foarte larga, axat pe spatiu, confort si versatilitate. Va avea 4.890 milimetri lungime, o latime de 1.880 milimetri, 1.720 milimetri inaltime si cel mai mare ampatament din segment – 2.890 milimetri.

Noul model va dispune de 7 locuri in echiparea standard iar compartimentul de bagaje va asigura o capacitate de 1.461 de litri.

Echipat cu propulsoare diesel Multijet de 140 si 170 CP si cutie de viteze manuala, Fiat Freemont va dispune ulterior si de tractiune 4x4 pe motorizarile 2.0 Multijet 170 CP si 3.6 V6 276 CP, cutie automata.

Cu exceptia propulsorului de 3,6 litri ce face parte din gama Pentastar a Grupului Chrysler, celelalte motoare sunt produse de Fiat PowerTrain.

In privinta sigurantei, modelul va fi echipat in standard cu 7 airbag –uri, ABS cu Brake Assist, ESP cu Hill Holder si un sistem antirasturnare ERM.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri