Dupa ce si-a adjudecat premiul “Best Small Cars” in Scotia, premiul “Car of The Year” acordat de membrii juriului Conferintei Jurnalistilor si Cercetatorilor din domeniul auto din Japonia, si “City Car” in Romania, noul Suzuki Swift si-a adaugat in palmares si trofeul castigat la categoria “Citadine” acordat de asociatia franceza The Argus.
Prezidat de Alexandrine Breton des Lois, presedinte al Argus Group, membrii juriului format din jurnalisti, experti si analisti ai pietei auto au ales castigatorii celor cinci categorii de modele avute in vedere (Citadine, Compacte, de Familie, Trendy si Premium), luand in considerare criterii precum pretul de achizitie, costurile de exploatare - costurile de utilizare per kilometru, valoarea reziduala.

Cele cinci castigatoare s-au evidentiat oferind cel mai bun raport intre performanta si costurile de operare.

* SUZUKI SWIFT - 1.3 DDiS GLX 5-usi (categoria Citadine)
* ALFA ROMEO GIULIETTA - 1.6 JTDm Distinctive (categoria Compacte)
* DACIA DUSTER - 1.5 dCi 90 Lauréate 4x2 (categoria Familie)
* CITROËN DS3 - HDI 90 Airdream So Chic (categoria Trendy)
* BMW Series 5 - 520dA Luxe (Categoria Premiun).

Argus este referinta franceza in ceea ce priveste cumpararea si vanzarea de vehicule noi si utilizate. Grupul ofera o gama larga de produse si servicii in toata mass-media pentru profesionisti si persoane private ( anunturi clasificate, reparatii si asistenta de garantii, de stabilire a preturilor de reparatii, date tehnice, etc).

Revista auto The Argus, publicata din 1927 de catre SNEEP, apare in fiecare joi si distribuita la chioschiurile de ziare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri