Noul BMW Seria 6 Cabriolet isi va face debutul pe piata romaneasca pe 26 martie, modelul este disponibil pentru comenzi in doua variante de motorizare, 640i la un pret de 72.050 euro fara TVA si 650i la un pret de 83.600 euro fara TVA.

Noul model vine cu o serie de premiere tehnologice pentru segment, printre care doua motorizari TwinPower Turbo de ultima generație, cutie de viteze automata cu 8 trepte disponibila standard pe ambele versiuni, directie integrala (Integral Active Steering) sau display cu tehnologie flat screen la interior.

Noul model este fabricat la Dingolfing, Germania, in aceeasi locatie cu gama BMW Seria 5 si BMW Seria 7, folosind tehnologii inovatoare de planificare a productiei, dar si solutii de eficientizare care reduc consumul de energie.

Este exemplu noului sistem de prese cu prelucrare progresiva care poate prelucra pana la 160 de componente pe minut si realizeaza o economie, pe parcursul unui an, de aproximativ cinci milioane kilowatt-ora comparativ cu procesele conventionale de matritare.

Noul model pastreaza trasaturile clasice de design, asa cum au fost definite de BMW 501, 502 sau 503 – capota alungita care inspira putere si prestanta, habitaclu impins mult in spate, ampatamentul marit pentru mai multa stabilitate pe sosea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
BMW a lansat in Romania doua modele noi