Chevrolet prezinta in premiera la Geneva noul Aveo sedan, care va fi lansat pe piata europeana in vara.
Modelul Aveo notchback a fost lansat in ianuarie la Salonul Auto de la Detroit din SUA sub denumirea Sonic.

„Modelul Aveo sedan actual este al cincilea cel mai bine vandut model in Europa in segmentul autovehiculelor de mici dimensiuni cu 4 usi, cu o cota de piata de 12,5%, insa, datorita noului model, ne asteptam la o crestere semnificativa a acestei cote de piata”, a explicat Wayne Brannon, presedinte si director General Chevrolet Europe.

Gama de motoare pe benzina include doua unitati de 1,2 litri (de 70 CP si 86 CP), una de 1,4 litri (100 CP) si una de 1,6 litri (115 CP). Pentru prima data, Aveo va fi disponibil cu doua versiuni ale motorului diesel de 1,3 litri (de 75 CP si 95 CP), prevazute cu tehnologie Start/Stop.

Prima transmisie automata cu 6 trepte de viteza folosita de Chevrolet intr-un autovehicul de mici dimensiuni va fi oferita optional pentru Aveo 1.4 si 1.6, pe majoritatea pietelor; transmisiile manuale sunt cu 5 sau 6 trepte de viteza, in functie de motorul ales.

Cu o lungime de 4.399 mm si o latime de 1.735 mm, noul sedan Aveo este atat mai lung, cat si mai lat decat modelul actual. Volumul de incarcare este de 502 litri.

Toate modelele sunt prevazute cu suspensie fata McPherson. Servodirectia electronica (EPS), controlul electronic al stabilitatii (ESC) si franele ABS sunt dotari standard.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri