SUV-ul Dacia Duster este modelul cu cele mai multe articole pozitive dintre autoturismele marcii romanesti, potrivit directorului executiv de comunicare al grupului Renault in Romania, Liviu Ion, avansat recent in functia de director al Centrului de Studii de Piata si Produs al grupului Renault in Romania.

"In sase ani, Dacia a scos sase produse. Duster a fost produsul cu cele mai multe articole pozitive in 2010", a declarat Ion.

In prezent, Dacia are in gama modelele: Duster, Logan berlina, Logan MCV, logan Van, Logan Pick-up, Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway.

Potrivit oficialului Dacia, "la uzina iese un vehicul Dacia la un minut, iar la 15 minute se scrie un articol despre una din entitatile grupului Renault".

Liviu Ion nu va mai avea atributii de comunicare externa, va dirija echipa din Romania care efectueaza studii despre clienti pentru regiunea Euromed si studii statistice pentru alte sectoare ale Grupului.

Vanzarile Dacia au crescut cu 12% anul trecut, de la 311.426 la 348.723 de autovehicule, iar cota de piata a constructorului roman in Europa a urcat cu 0,3 puncte procentuale, la 1,6%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Greva de frica robotilor la uzina Dacia