Citroen Romania, importatorul marcii franceze, a adus modelele facelift Citroen C5 si C4 Picasso cu imbunatatiri de ordin stilistic si tehnologic.
C4 Picasso vine cu noul logo al marcii, precum si cu o semnatura luminoasa cu leduri vizibila atat ziua cat si noaptea, situata pe bara fata, sub proiectoare, stopuri cu contur negru, faruri fata cu semnalizatoare cu lumina alba, detalii cromate, o noua tapiterie pentru scaune si interiorul portierelor si optiunea Black Top care introduce versiunea bicolor in oferta C4 Picasso: o gama de sase culori pentru caroserie si negru stralucitor pentru plafon si montanti.

Cele doua monovolume ale Marcii, C4 Picasso si Grand C4 Picasso adopta tehnologia micro-hibrida e-Hdi. Disponibila in Romania din luna martie a acestui an pe C4 Picasso si Grand C4 Picasso, tehnologia micro-hibrida e-HDi combina sistemul Stop&Start, aflat la a 2-a generatie, cu o cutie manuala pilotata si motorizarea HDi 110, dotata cu filtru de particule.

Primul nivel de echipare, „Attraction,” C4 Picasso este comercializat incepand de la 18.025 euro cu TVA inclus pentru motorizarea 1,6 VTi 120 CP.

Pentru C5, modificarile subtile de design au fost aplicate farurilor, care au acum lumini cu LED.

Au fost aplicate doua schimbari majore si trenului de rulare, care ofera tehnologia micro-hibrid eHDi, ce combina a doua generatie a sistemului Stop & Start si cutia de viteze electronica, alaturi de motorul diesel HDi 110 cu filtru de particule.

C5 Facelift este disponibil si in showroom-urile marcii din Romania, la un pret incepand de la 22.340 euro cu TVA inclus, valabil pentru C5 berlina, nivel de echipare Attraction, motorizare 1,6 VTi 120 CP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri