Maserati prezinta la Geneva noul model GranCabrio Sport dotat cu o versiune mai puternica a motorului V8 de 4,7 litri.
Noul Maserati GranCabrio va fi disponibil incepand cu vara anului 2011.

Propulsorul de 450 cai putere vine cu o cutie de viteze ZF cu transmisie automata in 6 trepte. Modelul are o viteza maxima de 285 Km/ora.

Soft-ul MC Auto Shift ce echipeaza transmisia in 6 trepte a noului GranCabrio Sport este menit sa optimizeze timpii de reactie ai cutiei de viteze. Acesta a fost dezvoltat special pentru modelul GranCabrio Sport si are la origine transmisia de pe Quattroporte Sport GT S.

Manevrabilitatea a fost imbunatatita atat prin adaptarea discurilor de frana cat si prin upgradarea sistemul Skyhook active suspension pentru un comportament sportiv.

Odata cu lansarea noului GranCabrio, Maserati prezinta si o noua culoare pentru exterior: Rosso Trionfale, inspirata de rosul traditional italian, folosit pe modelele Maserati de competitie in anii 1950.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri