Infiniti sedan M hibrid cu 364 CP va fi disponibil pe piata romaneasca peste cateva saptamani la un pret de 59.500 euro cu TVA.
Hibridul este mai scump cu 1.000 de euro fata de versiunea diesel.

M35h accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,5 secunde si are un consum mediu in ciclu extraurban de 7,0 l/100 km, cu un nivel al emisiilor de CO2 de 162 g/km.

Sistemul Direct Response Hybrid de la Infiniti combina un motor V6 de 3,5 litri si 306 CP cu un singur motor electric de 68 CP, intr-o configuratie cu doua ambreiaje. M35h este primul model hibrid care dispune ca dotare standard de un sistem de avertizare sonora a pietonilor.

Noul model M35h de la Infiniti este disponibil in doua variante, GT (59.500 euro cu TVA) si GT Premium (65.750 euro cu TVA).

Toate modelele M35h de la Infiniti sunt echipate cu o directie asistata electric de motorul hibrid si cu franare regenerativa, cu un ecran hibrid pe tabloul de bord care afiseaza fluxurile de energie si cu un sistem audio de avertizare sonora a pietonilor in cazul apropierii unui vehicul (VSP).

Dotarile optionale sunt pachetul multimedia care include si sistemul Forest Air pentru modelul GT (3.350 euro) si vopseaua metalizata (950 euro cu TVA).

M35h are ca dotari standard: scaune fata premium din piele semi-anilina, incalzite si ventilate, faruri adaptive bi-xenon, scaune reglabile electric, volan incalzit reglabil electric, camera marsarier si senzori de parcare, ornamente din lemn White Ash cu finisaje de culoare argintie si dispozitiv Music Box cu hard-disc, trapa, sistemul cruise control, climatizarea cu reglare separata stanga-dreapta, accesul inteligent si conectivitatea Bluetooth si iPod.

GT Premium are in plus un sistem de navigatie cu hard-disc de 30 GB cu ecran touch screen, grafica 3D si informatii din Ghidul Michelin; climatizare Forest Air; un sistem audio Bose Premium Surround Sound System cu 16 boxe si pachetul de siguranta dinamica si preventiva (DSS - Dynamic Safety Shield).

DSS cuprinde sistemul Blind Spot Intervention, cruise control inteligent (ICC - Intelligent Cruise Control), sistemul de avertizare la depasirea benzii (LDW - Lane Departure Warning ) si cel de prevenire a depasirii benzii (LDP - Lane Departure Prevention).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri