Cine este noul sef al Manpower Romania

Manpower Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de recrutare, l-a numit pe Valentin Petrof, 35 de ani, in functia de director general.

Petrof, care si-a inceput mandatul pe 9 mai, o inlocuieste pe Camelia Stanculescu, ce a ales sa plece din companie in octombrie anul trecut.

Inainte de a se alatura Manpower Romania, Valentin Petrof a fost managing director al Creditexpress Romania si Bulgaria, companie specializata in colectarea de creante si branch network director & deputy director bancassurance la GE Money Romania, divizia de finantari pentru retail a gigantului american General Electric.

In cariera sa, el a mai lucrat pentru Vodafone Romania si Motoractive Leasing.

A absolvit universitatea privata Nicolae Titulescu din Bucuresti - specializarea Drept si Relatii Internationale si detine o diploma de tipul Master of Business Administration (MBA), acordata de IEDC Bled School of Management, din Slovenia.

Obiectivul principal al noului country manager al companiei este de a creste cota de piata, prin diversificarea portofoliului de clienti.

Manpower Romania se afla in topul celor mai importante firme de recrutare de pe piata locala si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri estimata la 18,7 de milioane de euro, in crestere cu 48% fata de 2009.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri