Daca vreti sa invatati cum trebuie sa fie un lider, cum sa va motivati oamenii, si sa cunoasteti manageri precum Dan Pascariu, Aliz Kosza sau Dan Ostahie, va puteti inscrie in programul Leaders Academy.
Astfel, 24 de tineri vor putea afla timp de sase zile cum sa motiveze oamenii, cum sa formeze si sa conduca echipe prin intermediul activitatilor de supravietuire, a comunicarii prin teatru si a lucrului in echipa prin activitati de nautica.

Programul va avea loc in perioada 24 - 30 Iulie 2011 in Poiana Brasov.

Printre personalitatile invitate se numara Dan Pascariu, presedintele Unicredit Tiriac Bank; David Neacsu, alpinist; Claudiu Zoicas, atasat de Afaceri Interne in cadrul delegatiei permanente a Romaniei la NATO; Daniel Bichis, trainer Competent Consulting; Emil Hurezeanu, jurnalist; Dan Ostahie, CEO Altex; Attila Vizauer, regizorul Teatrului National Radiofonic si Aliz Kosza, director general executiv in cadrul Fabryo Corporation

Participarea se face pe baza de selectie, iar inscrierile se pot face pe site-ul oficial al programului www.leadersacademy.ro .

Taxa de participare este de 689 euro pentru corporate si 649 de euro pentru rersoane fizice la cursul BNR din ziua platii. Se ofera insa discounturi pentru absolventii altor programe Leaders si pentru membrii Lojei Business Woman, ACCA, Bucharest Hubb, Educativa, GRSP Society, Ropot si Clubul Antreprenorilor.

Leaders Academy este un program conceput de Fundatia Leaders, organizatie care mai desfasoara programele Leaders Education, Leaders School, Leadership Center si Clubul Antreprenorilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri