Astfel, 24 de tineri vor putea afla timp de sase zile cum sa motiveze oamenii, cum sa formeze si sa conduca echipe prin intermediul activitatilor de supravietuire, a comunicarii prin teatru si a lucrului in echipa prin activitati de nautica.

Programul va avea loc in perioada 24 - 30 Iulie 2011 in Poiana Brasov.

Printre personalitatile invitate se numara Dan Pascariu, presedintele Unicredit Tiriac Bank; David Neacsu, alpinist; Claudiu Zoicas, atasat de Afaceri Interne in cadrul delegatiei permanente a Romaniei la NATO; Daniel Bichis, trainer Competent Consulting; Emil Hurezeanu, jurnalist; Dan Ostahie, CEO Altex; Attila Vizauer, regizorul Teatrului National Radiofonic si Aliz Kosza, director general executiv in cadrul Fabryo Corporation

Citeste si:

Participarea se face pe baza de selectie, iar inscrierile se pot face pe site-ul oficial al programului www.leadersacademy.ro .

Taxa de participare este de 689 euro pentru corporate si 649 de euro pentru rersoane fizice la cursul BNR din ziua platii. Se ofera insa discounturi pentru absolventii altor programe Leaders si pentru membrii Lojei Business Woman, ACCA, Bucharest Hubb, Educativa, GRSP Society, Ropot si Clubul Antreprenorilor.

Leaders Academy este un program conceput de Fundatia Leaders, organizatie care mai desfasoara programele Leaders Education, Leaders School, Leadership Center si Clubul Antreprenorilor.