Romanian International University Fair (RIUF), cel mai mare targ de universitati internationale din Romania, isi deschide portile pentru vizitatori in acest week-end la Bucuresti si marti, 25 octombrie la Cluj.
Printre universitatile participante se numara: Princeton University, King’s College London, Coventry University, Tilburg University, Halmstad University, Central European University si multi altii.


Pentru a afla mai multe despre “Plecarea la studii in strainatate”, urmareste interviul live care va avea loc joi, 20 octombrie, orele 12-14 pe Wall-Street.ro.

Pe langa standurile universitatilor din strainatate care vin sa aiba un contact direct cu potentialii aplicanti la programele pe care le prezinta, participantii pot asista la seminarii si workshop-uri, pot vizita standurile interactive ale expozantilor sau pot participa la tombola cu premii organizata in cadrul targului.

La targ vor fi sustinute o serie de seminarii si prezentari pentru a descrie sistemele de invatamant straine sau pentru a ilustra oportunitati existente pentru studentii care aleg sa studieze in Romania..

Astfel, participantii vor beneficia de informatii despre organizarea studiilor superioare, oportunitati pentru studenti si forme de finantare in Franta, Marea Britanie, Germania, Suedia, Olanda, SUA si China.

1. Unde ai vrea sa studiezi in strainatate?
Doritorii trebuie sa se inscrie pe site-ul RIUF la sectiunea Prezentari. Inscrierile vor putea fi facute incepand din seara zilei de 17 octombrie, iar accesul la seminarii si workshopuri este gratuit pentru toti vizitatorii RIUF.

"Expozantii si-au propus sa interactioneze si mai mult cu vizitatorii anul acesta la RIUF. Astfel, exista o multitudine de standuri cu activitati interactive sau oferte speciale pentru participantii la targ. Coca-Cola si Samsung vin sa prezinte ofertele lor de cariera, Intact Media Academy iti prezinta cum arata un studio de televiziune, iar GRASP vin cu proiectul <<Dear Romania>>, o poveste in imagini despre proiectiile si perceptiile oamenilor despre Romania. Vizitatorii pot beneficia si de oferte speciale de la cea mai mare librarie online sau pot vorbi cu absolventi ai universitatilor de top din lume", se arata intr-un comunicat.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri F