Prima editie a proiectului Career Innovation Week, eveniment sub egida Talent Network, a reunit in intervalul 14-17 noiembrie 2011 un numar de 800 de tineri care au luat parte la conferinte, workshop-uri si studii de caz, in cadrul carora au avut ocazia de a afla mai multe informatii despre domeniul care ii pasioneaza.
In urma evaluarii celor 2.423 de aplicanti, au fost selectati si invitati 800 de studenti, proaspat absolventi si masteranzi.

“Evenimentul s-a desfasurat pe parcursul a 4 zile in care participantii au avut sansa de a lua parte la conferinte, workshop-uri si studii de caz, in cadrul carora au avut ocazia de a afla mai multe informatii despre domeniul care ii pasioneaza, de a interactiona cu specialisti din industrie si de a intra in competitie alaturi de alti tineri talentati”, se arata intr-un comunicat.

Fiecare zi a evenimentului a fost dedicata unei industrii si sustinuta de companii reprezentative pentru domeniul lor de activitate, respectiv banking, telecom, sales&marketing si research&engineering.

Career Innovation Week este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri