HR Management Club, asociatia practicienilor de resurse umane din Romania, anunta ca, incepand cu luna noiembrie, Dana Cavaleru este noul director executiv al HR Club, inlocuind-o in functie pe Anca Podoleanu, se arata intr-un comunicat.
Dana Cavaleru are o experienta de peste 10 ani in functii de conducere si peste 12 ani de consultanta si training pentru companii nationale si internationle atat pe segmentul corporate cat si in mediul non-profit.

De asemenea, ea a detinut pozitii de conducere in training si marketing, pentru companii prestigioase din domeniul serviciilor si al consultantei.

“Am ales-o pe Dana Cavaleru pentru aceasta misiune speciala de director executiv al HR Club, pentru expertiza ei valoroasa in mediul de afaceri si in mediul non-profit si mai ales pentru ca a inteles valorile si misiunea organizatiei noastre. Dana va duce mai departe directiile strategice ale HR Club, dezvoltarea profesionala a membrilor nostri si a intregii comunitati de resurse umane, asigurarea excelentei in resurse umane prin standarde si certificari si reprezentarea comunitatii de resurse umane fata de principalii parteneri de dialog”, a declarat Csaba Gergely, presedinte HR Club.

Odata cu numirea in pozitia de director executiv al HR Management Club, Dana Cavaleru isi continua activitatea legata de mediul ONG, unde este activa inca din anul 1995.

"Imi propun ca in perioada mandatului meu sa duc mai departe extinderea comunitatii HR Club atat in Bucuresti cat si in tara, prin numarul profesionistilor de resurse umane care vor sa impartaseasca din experienta lor si sa invete din bunele practici ale colegilor de breasla”, a spus Dana Cavaleru.

In cei doi ani de mandat, Anca Podoleanu a condus asociatia practicienilor de resurse umane in tranzitia de la vechiul statut la noua forma de organizare care sprijina Clubul in expansiunea la nivel national, a avut un rol important in cresterea vizibilitatii si a dialogului initiat de HR Club cu asociatiile de profil pe plan international si a decis dezvoltarea HR Partner, un instrument specializat pe care practicienii de resurse umane sa il poata utiliza in desing-ul si implementarea strategiilor de management al oamenilor.

“Dana are misiunea frumoasa si dificila, in acelasi timp, de a conduce organizatia noastra intr-o perioada de expansiune regionala si internationala, de redefinire, intr-o perioada in care rolul resureslor umane s-a schimbat, s-a repozitionat la nivel de management strategic", a declarat Anca Podoleanu.

HR Management Club este asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania. Infiintat in anul 2004, misiunea HR Club este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.

In prezent, HR Club are un numar de 400 de membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania. HR Club este membru in Comitetul Executiv al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) si membru al Federatiei Mondiale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri