Programul MBA Romano-Canadian lanseaza campania de acordare de 4 locuri fara taxa sau cu reduceri de taxa, dedicata managerilor de nivel de mijloc si top, antreprenorilor si celor care activeaza in domeniul consultantei. Vezi cum te poti inscrie.
Am cautat solutii care sa vina in intampinarea nevoilor de dezvoltare profesionala a fortei de munca de top din Romania. Ne-am dorit sa cream un model de selectie a celor care vor beneficia de locurile fara taxe sau cu taxe reduse in cadrul Programului de MBA Romano-Canadian”, declara Adriana Dutescu, directorul Bucharest School of Management, gazda Programului MBA Romano-Canadian.

Campania lansata in acest an de Programul MBA Romano-Canadian cuprinde cel mai riguros proces de selectie din cadrul unui MBA din Romania.

Admiterea pentru cele patru locuri se desfasoara in perioada 15 februarie - 30 aprilie 2012. Data limita a depunerii dosarelor este 30 martie.

In intervalul cuprins intre 2 si 12 aprilie 2012 se desfasoara perioada de evaluare a dosarelor si interviurile de selectie.

Vor fi invitati la interviuri numai cei care au trecut de faza evaluarii dosarului si corespund criteriilor de excelenta ale Programului MBA Romano-Canadian. Testarile vor continua prin sustinerea testului GMAT, specific pentru selectarea studentilor MBA, pe 21 aprilie 2012. La acest test vor participa numai cei care au fost selectati in urma evaluarii dosarelor si a interviurilor. Acestora programul le va pune la dispozitie materiale de invatare in vederea sustinerii testului tip GMAT. Etapa finala, dedicata prezentarii unui studiu complet de business, va avea loc pe 28 aprilie. La aceasta vor participa numai cei care au obtinut peste 80 de puncte la testul tip GMAT. Acestia vor primi, la inceputul saptamanii 23-28 aprilie 2012 un studiu de caz in limba engleza care va trebui rezolvat si prezentat in fata comisiei de evaluare. Finalizarea desemnarii primilor 4 clasati este programata pentru data de 30 aprilie 2012.

Primii patru clasati vor beneficia de urmatoarele facilitati financiare:
- primul clasat poate obtine un loc fara taxa la MBA;
- al doilea clasat va obtine o reducere cu 50% a taxei de studii, avand de achitat 5750 euro pe parcursul celor doi ani de studii;
- al treilea clasat va avea o reducere cu 30/% a taxei de studii, avand de achitat suma de 8050 euro pe parcursul celor doi ani de studii;
- al patrulea clasat va primi o reducere de 20% a taxei de studii, avand de platit o suma de 9200 euro pe parcursul celor doi ani de studii.

Aceste facilitati vor fi conditionate de performantele avute de cei patru bursieri pe perioada anilor de studiu, pentru a se asigura standardul de excelenta pe care Programul MBA Romano-Canadian isi propune sa il promoveze in randul cursantilor sai, aliniindu-se institutiilor universitare de prestigiu din strainatate.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri