Peste 70 de companii din mai multe domenii au confirmat prezenta la cel mai mare targ de cariera eJobs Expo, care va avea loc in perioada 11 - 12 mai, la Romexpo, Pavilionul Central.

"Mai sunt exact 2 luni pana la desfasurarea celui mai mare targ de joburi si cariera din Romania, eJobs Expo, iar companii din cele mai active industrii din piata interna isi manifesta zilnic interesul de a participa la targ, cu gandul de a gasi cei mai potriviti candidati pentru posturile pe care le au disponibile in perioada imediat urmatoare”, au declarat reprezentantii site-ului de recrutare eJobs, organizatorii evenimentului.

In cadrul evenimentului sunt asteptate peste 100 de companii din cele mai importante industrii precum IT, HR, Pharma, Financiar/Bancar, BPO, Retail, Automotive, Transporturi, Asigurari, Vanzari, Productie, Call-Center, Paza si protectie, Curierat, Cursuri/Traininguri, etc.

Intre numele mari participante la eJobs Expo se numara Microsoft, TenarisSilcotub, Unicredit Tiriac Bank, Continental, DHL, Midocar, OBI, Sandoz, UBisoft, MedLife, Danone, Accenture, Astra Asigurari, Blue Air, HP, Nestle si Von Consulting.

eJobs Expo este cel mai mare targ de joburi si cariera din Romania datorita numarului mare de companii prezente si renumelui acestora. Evenimentul dispune de o suprafata de aproximativ 13.000 mp, cea mai mare suprafata de expunere alocata pana acum unui targ de joburi in Romania, potrivit datelor proprii.

Organizatorii asteapta peste 35.000 de vizitatori, care vor putea face networking la cel mai inalt nivel, iar CV-ul lor va fi analizat direct de managerii de resurse umane din cele mai mari companii din Romania.

eJobs este primul serviciu de recrutare online din Romania si Europa de Sud Est, cu peste 60% cota de piata si cu peste 2.300.000 de CV-uri active in baza de date.Cu sute de joburi noi publicate zilnic, eJobs atrage lunar aproximativ 1.600.000 de vizitatori unici/luna, cu peste 30.000.000 pagini vizionate/luna, conform Sati.ro. Peste 140.000 de companii-client folosesc eJobs pentru publicarea anunturilor de angajare si selectia de personal.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Porsche Romania estimeaza vanzari de 1.800 de masini electrice in 2020