Adaptat unui segment divers de utilizatori, pe catalog-cursuri.ro gasiti informatii necesare pentru alegerea celui mai potrivit curs, oferte speciale, recomandari si un serviciu de cerere-oferta prin care puteti trimite cererea dumneavostra personalizata catre toti furnizorii de cursuri membri ai site-ului.
Portalul are un buletin de stiri ce apare saptamanal si se distribuie gratuit prin email. Acesta contine ultimele cursuri publicate pe portal, cat si trainingurile ce urmeaza sa inceapa in urmatoarele saptamani.
Daca sunteti o persoana interesata de dezvoltare personala si profesionala, atunci pe catalog-cursuri.ro puteti sa:
* cautati un curs pe care doriti sa-l urmati
* gasiti oferte speciale / reduceri la diverse cursuri
* cautati compania care va satisface cel mai bine necesitatile si asteptarile
* cereti oferta personalizata pentru un curs sau training
* cititi articole si stiri despre piata de training, despre dezvoltare personala, analize despre piata muncii
* cititi comunicate de presa oferite de catre furnizorii de cursuri sau de catre redactia Catalog de Cursuri

Sistemul profesional de promovare www.catalog-cursuri.ro vine ca raspuns la nevoia continua de informare a utilizatorilor, la dorinta acestora de a fi la curent cu oferta tuturor furnizorilor de cursuri din Romania pentru a face cea mai buna alegere pentru ei. Un mare plus este acela ca, prin intermediul portalului, cei interesati pot primi oferte personalizate de la companiile inscrise, daca solicita acest lucru prin intermediul formularului pus la dispozitie de site.

Practic cererea intalneste oferta in mediul online, iar www.catalog-cursuri.ro este cel mai bun serviciu profesional care faciliteaza acest lucru.Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.