HR Club, asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania, si-a anuntat castigatorii celei de a patra editii a Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane. Vezi aici castigatorii.
Anul acesta au fost premiate doua categorii, Cel mai bun proiect de Resurse Umane, cu sapte subcategorii, si Management de varf, cu trei subcategorii.

„Prin acest eveniment ne dorim sa aducem in fata proiecte de resurse umane care au un impact masurabil in afaceri si care pot constitui exemple de bune practici in industrie. De asemenea, ii premiem pe oamenii de afaceri care implica functiunea de resurse umane la nivelul strategiei de afaceri” declara Radu Mavrodin (foto), Director Executiv de Resurse Umane, Grup Renault Romania si Presedinte HR Club.

Din cele peste 80 de aplicatii primite pentru cele doua categorii, castigatorii au fost:

Cel mai valoros proiect de resurse umane, sectiunea:

Recrutare si Selectie – Compania Adobe Systems Romania – Proiect: Summer Internship 2011.
Compensatii si Beneficii – Compania Adobe Systems Romania – Proiect: Active@ Adobe.
Managementul Performantei – Compania Apavital - Proiect de management al performantei.
Dezvoltare Organizationala – Compania UniCredit Leasing Corporation IFN – Proiect: Cultura Unicredit Leasing - Avantaj Competitiv
Formarea si Dezvoltarea Oamenilor - Compania Tenaris Silcotub – Proiect: TenarisUniversity
Strategie de Resurse Umane –Banca Comerciala Romana – Proiect: GOSFI (Group Operations and Support Functions Integration)
Legislatie si Relatii Industriale – Compania Grup Sapte – Proiect: Before and After
Management General:

Managerul General al anului - Neil Coupland, CEO, JTI Romania & Moldova
Managerul de linie al anului – Vasile Emil Stefan, Director Directie, Apa Nova
Antreprenorul anului – Catalin Copaescu, Director General, Delta Hospital

Juriul a avut o componenta mixta, intre practicieni de resurse umane si reprezentanti ai management-ului de varf.

Criteriile pe care juriul le-a considerat la sectiunea Cel mai valoros proiect de Resurse Umane au evaluat impactul in afaceri, abordarea conceptuala inovatoare si potentialul de replicare.

Pentru sectiunea Manageri de linie, dincolo de rezultatele de afaceri, juriul a evaluat preocuparea pentru dezvoltarea personala a oamenilor din subordine si sprijinirea departamentului de resurse umane pentru a implementa procese si proceduri de dezvoltare a echipei.

La sectiunea antreprenoriat, juriul a apreciat comportamentele care au demonstrat intelegerea faptului ca rezultatele sunt produse prin oameni si au avut o contributie importanta la imbunatatirea proceselor de management al resurselor umane in propria organizatie.

Pentru sectiunea Managerul General al anului, Juriul a evaluat capabilitatile de conducere, preocuparea pentru problemele legate de oameni si participarea directa in activitatile de resurse umane, precum si implicarea directorului de RU in dezvoltarea strategiei de afaceri.

Infiintata in anul 2004, misiunea HR Club este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.

In prezent, HR Club are un numar de 400 de membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania. HR Club este membru in Comitetul Executiv al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) si membru al Federatiei Mondiale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA).

Citeste si HR Club si-a schimbat presedintele si consiliul director


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri