600 de pozitii de internship si trainee sunt deschise in aceasta vara pentru studenti, masteranzi sau proaspat absolventi, potrivit datelor de pe hipo.ro.
Wall-Street.ro va prezinta cu ce programe de internship si trainee incearca campanile sa ii atraga pe tineri.

Diferenta dintre programele de internship si cele de trainee este data de faptul ca programele de internship se adreseaza in general studentilor si masteranzilor, in timp ce pentru programele de trainee pot opta proaspat absolventi si uneori chiar tineri care au maxim 2 ani de la absolvire. Daca pentru internship, durata este cuprinsa intre 2-6 luni, pentru programele de trainee intervalul de timp poate fi de 1-2 ani, in functie de strategia companiei si industria din care aceasta face parte.

Spre deosebire de internship, in cazul programelor de trainee obiectivul este ca dupa finalizare candidatii sa fie pregatiti pentru ocuparea unor pozitii full time. O categorie aparte de astfel de programe sunt cele de cross functional trainee. Avantajul programelor cross functional trainee este ca acopera mai multe functiuni iar dupa finalizare obtii o viziune 360 grade asupra companiei, sansa de a lua contact cu toate departamentele, de a intelege intreg business-ul si importanta colaborarii intre departamente.

Kraft Foods Romania - Cross Functional Trainee Program care include departamentele Finance, HR, Marketing, Customer Service & Logistics, Procurement si Sales.

Bitdefener -Internship Program in IT Software;

L’Oréal -Reveal by L’Oréal in Marketing, Sales, Operations, Finance, Risk & Insurance;

Unilever - Internship in Marketing si Sales;

GlaxoSmithKline - GSK Trainee Programme

Coca-Cola HBC Romania - Destination: Management! - Programul de Management Trainee Coca-Cola Hellenic in departamentele: Marketing, Sales, Production, Logistics, Human Resources;

Nestlé -Trainee Program in Marketing, Sales, Financiar, Supply Chain si HR;

Genpact - Gateway Trainee Program in Accounting

BCR- Learn@BCR – program pentru absolventi

JTI - Internship Program- Marketing, Finante, Productie, HR

- Sales Management Trainee Manager

HP- Business Intelligence Internship @ HP
- Database and Middleware Automation Internship @ HP
- Server Automation Internship @ HP
- Server Automation QA Internship @ HP

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri