Managerii din Romania vor putea face in aprilie anul viitor simulari de business cu profesori de prestigiu de la doua dintre cele mai cotate institutii de invatamant din lume, in cadrul Business Mentoring Program, un proiect organizat de Fundatia Post-Privatizare (FPP).

Programul urmareste relansarea afacerilor care au pierdut teren in ultima perioada precum si redimensionarea companiilor din tara care au deja consolidata o cota de piata.

Din staff-ul de profesori care vin in Romania fac parte: Bill Aulet- managing director al Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship, Ken Morse - cofondator al Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship , Pekka Hietala, profesor finante INSEAD, Péter Barta, CEO FPP si Youssef Bissada, profesor antreprenoriat INSEAD.

FPP: Pentru multe companii, locul crizei mondiale din ultimii ani se resimte inca puternic

“Pentru multe companii, locul crizei mondiale din ultimii ani se resimte inca puternic, atat in atmosfera de lucru, cat mai ales in cifrele de afaceri. Este evident ca relansarea economica a companiilor din Romania depinde, in 2013, de perspectiva economica internationala si de cunoasterea instrumentelor potrivite intr-un astfel de context”, a declarat Péter Barta, CEO FPP.

Simularea de afaceri, este programata in intervalul 5-7 aprilie 2013 si va fi sustinuta de Youssef Bissada, autorul acestui sistem de invatare asistata de computer (Bissada Sigma Challenge).

Sistemul profesorului Bissada este utilizat atat in mediul academic, de universitati importante ca INSEAD Princeton University cat si in mediul business, de catre mari companii internationale ca Orange, FIAT, General Electric, Air Liquide, SABMiller, Gaz de France, Novartis, RBC Royal Bank.

In cadrul aceluiasi program, managerii din Romania vor beneficia de informatii din marketing (18 - 19 martie, Bill Aulet), strategii de vanzari (26 - 27 martie Ken Morse), excelenta operationala (18 - 19 aprilie, Bill Aulet), investitii si finantare (21 - 22 mai, Péter Barta) precum si finante pentru nefinantisti (11 - 12 iunie, Pekka Hietala).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Esti manager si iti schimbi jobul? 3 lucruri pe care sa le stii